(10.30 hodin)

 

Poslanec Ivan Ohlídal: Vážený pane předsedo, na základě této diskuse jsem nebyl zcela uspokojen, proto musím - i když velmi nerad, protože paní ministryně, jak už jsem tady jednou říkal, si velmi vážím, je mi sympatická, tolik zase ke kolegu Bratskému - bohužel z hlediska merita věci navrhnout usnesení, že Sněmovna nesouhlasí s odpovědí paní ministryně. Děkuji za pozornost.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Ano. Nyní budeme tedy hlasovat. Já vás odhlásím. Poprosím vás, abyste se všichni přihlásili svými identifikačními kartami, budeme hlasovat o návrhu pana poslance Ohlídala, který navrhl usnesení: "Poslanecká sněmovna nesouhlasí s odpovědí paní ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Miroslavy Kopicové."

Hlasování ale mohu zahájit až tehdy, až tady bude 67 přihlášených poslanců. Poprosím poslance, kteří ještě nejsou přihlášeni, aby tak učinili. (Na světelné tabuli se počet přihlášených přibližuje 53.)

Vyhlašuji přestávku do 11 hodin. V 11 hodin budeme pokračovat body 163, 90, 166. Žádám předsedy poslaneckých klubů, aby zajistili účast poslanců.

 

(Jednání přerušeno v 10.32 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP