Pondělí 21. prosince 1992

Místopředseda ČNR Karel Ledvinka: Já si dovolím hovořit z místa. Omlouvám se, ale poprosil bych všechny poslance, aby respektovali dojednání, které vzniklo na politickém grémiu. Děkuji.

Místopředseda ČNR Jan Kasal: Děkuji panu místopředsedovi Ledvinkovi. Nicméně jsem povinen dát hlasovat o procedurálním návrhu pana poslance Čundrleho. (Poslanec Čundrle po vysvětlení návrh stahuje.) Mám už poslední poznámku, která nezapadá do našeho dnešního jednání, a to výzvu vám všem, abyste materiály, které necháváte ve sněmovně, nechali buď v šuplíku nebo na lavici, protože uklízečky mají velké potíže s těmi stohy papíru, které tu a tam pod některým stolečkem zůstávají. Mějte to na paměti. Chceme-li tady mít čisto, musíme pro to také něco udělat.

Dámy a pánové, pro tuto chvíli děkuji za konstruktivní přístup k jednání. Zítra se sejdeme ve 14 hodin. (Hlasy: 13 hodin, 15 hodin.) Chcete o tom hlasovat? Prosím. Každý má samozřejmě víc hlasů než jenom jeden. První návrh zní ve 13 hodin.

Kdo je pro to, aby zítřejší schůze začínala ve 13 hodin, ať zvedne ruku. Připomínám, že zítra večer budeme projednávat ústavní zákon, to není zákon ledajaký. 44.

Kdo je pro 14 hodin, ať zvedne ruku. 48.

Kdo je pro 15 hodin? 81.

Tento návrh získal většinu hlasů.

Schůze začíná zítra v 15 hodin.

Připomínám, že tisky, o kterých už tady dneska byla několikrát řeč, budou rozdány na lavice, nebo ve výborech? (Odpověď: Na lavice.) Budou rozdány na lavice sem. To znamená, že tisky, o kterých byla řeč, týkající se soudů, televize, budou rozdány zanedlouho sem na lavice, abychom je mohli zítra projednat. Končím schůzi.

(Konec v 18. 35 hodin.)
 
 

Související odkazy



Přihlásit/registrovat se do ISP