Pokračování schůze Poslanecké sněmovny
15. prosince 2004 v 9.01 hodin

Přítomno: 200 poslanců

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Dobré ráno, vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, zdravím vás, přeji vám pěkný pracovní den. Než vyhlásím hodinovou pauzu, o kterou jsem byla požádána klubem KSČM, dovolte mi jenom úvodní formality.

Zahajuji druhý jednací den 39. schůze Poslanecké sněmovny. Svými kartami se přihlásíte až po pauze, to bude stačit.

Dovolte mi ještě omluvy. Z dnešního jednání požádali o omluvení neúčasti: poslanec Tomáš Teplík z rodinných důvodů, dále z členů vlády se omlouvají: paní ministryně Petra Buzková, která je na jednání ministrů školství v Maastrichtu, pan místopředseda vlády Martin Jahn, který má neodkladné pracovní povinnosti, a pan ministr Milan Urban, který je na pracovní návštěvě a. s. Aero Vodochody. Tolik úvodní sdělení.

Nyní je do 10 hodin přestávka, kterou si vyžádal klub KSČM. Předtím ještě předseda klubu sociální demokracie Petr Ibl.

 

Poslanec Petr Ibl: Vážená paní předsedající, já bych se jenom dotázal, zda lhůta 30 minut po zahájení jednání, kdy se předkládají body, může být posunuta.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Já jsem se teď na to byla ptát, ale už jsme to jednou udělali tak, že byla pauza, a po té pauze teprve ty body nahlásíme a bude to akceptováno, jako by to bylo na zahájení schůze. (Poslanec Ibl: Děkuji za vysvětlení.)

Pan předseda klubu ODS Vlastimil Tlustý.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Svolávám poslanecký klub ODS do Státních aktů ihned.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Takže přestávka do 10 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 9.03 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP