Pokračování schůze Poslanecké sněmovny
31. října 2003 v 9.02 hodin

Přítomno: 178 poslanců

 

Místopředsedkyně PSP Jitka Kupčová: Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, vážení členové vlády, zahajuji jedenáctý jednací den 22. schůze Poslanecké sněmovny a všechny vás srdečně vítám. Prosím, abyste se všichni přihlásili svými identifikačními kartami a případně mně oznámili, kdo žádá o vydání náhradní karty.

Sděluji, že do zahájení schůze požádali o omluvení své neúčasti na jednání tito poslanci: Michal Doktor - zdravotní důvody, Milan Ekert - zahraniční služební cesta, Miroslav Kalousek - zdravotní důvody, Jiří Karas - zahraniční služební cesta a Veronika Nedvědová -zahraniční služební cesta.

Dále požádali o omluvu své neúčasti tito členové vlády: předseda vlády Vladimír Špidla od 12.30 hodin z důvodu jednání s předsedou vlády Norska, Pavel Němec - vážné rodinné důvody, Marie Součková - čerpání řádné dovolené a Cyril Svoboda - účast na zasedání Výboru pro Evropskou unii v Židlochovicích.

Stanovili jsme, že dnes budeme projednávat body v tomto pořadí: 190, 192, 84, 112, 135, 138, 139, 59, 163 a 160, ve 12 hodin volební bod 194 a druhá kola tajných voleb k bodům 167 a 169. Rozhodli jsme také, že případně projednáme smlouvy, s tím, že budeme jednat do 16 hodin.

Vidím předsedu poslaneckého klubu ČSSD Petra Ibla, který se hlásí. Prosím, pane předsedo, máte slovo.

 

Poslanec Petr Ibl: Vážená paní předsedající, děkuji za slovo. Jménem klubu sociální demokracie bych požádal o přestávku na jednání klubu v délce 20 minut.

 

Místopředsedkyně PSP Jitka Kupčová: Ano. Začneme tedy jednat v 9.25 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 9.05 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP