(14.30 hodin)

Poslanec Eduard Vávra: Máme odsouhlaseny všechny pozměňovací návrhy. Můžeme hlasovat o návrhu jako o celku.

 

Místopředseda PSP František Brožík: Ano, pane poslanče. O slovo se přihlásil předseda poslaneckého klubu Bohuslav Sobotka.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: Pane místopředsedo, dámy a pánové, já bych chtěl jménem poslaneckého klubu sociální demokracie požádat o pět minut na poradu poslaneckého klubu před závěrečným hlasováním. (Hlasy: Deset minut.)

 

Místopředseda PSP František Brožík: Pane poslanče, já věřím, že za pět minut se ani nerozejdeme, nesejdeme.

Dávám 10 minut - do 14.40 hodin. Pauza na poradu klubu ČSSD.

 

(Jednání pokračovalo ve 14.39 hodin.)

 

Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, vážení členové vlády, přestávka na poradu klubu ČSSD vypršela. Já vás všechny žádám, abyste se dostavili do jednací síně, jsme před závěrečným hlasováním o návrhu zákona.

Požádal bych vás, abyste zaujali svá místa. Ty z vás, kteří nejsou přihlášeni, žádám, abyste se přihlásili svými identifikačními kartami. Budeme hlasovat o závěrečném usnesení.

Přednesu návrh: "Poslanecká sněmovna vyslovuje souhlas s návrhem poslanců Pavla Němce, Miloslava Výborného, Evy Dundáčkové a dalších na vydání zákona o změně některých zákonů v oblasti živnostenského podnikání a o zrušení některých nařízení vlády, podle sněmovního tisku 978, ve znění schválených pozměňovacích návrhů."

Na žádost z pléna vás všechny odhlašuji a žádám vás o novou registraci.

 

Zahajuji hlasování a táži se, kdo je pro, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko. Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 183 z přítomných 176 poslanců pro 88, proti 88. Návrh nebyl přijat.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP