(18.50 hodin)

Poslanec Vlastimil Tlustý: Zásadně doporučuji.

 

Místopředseda PSP Stanislav Gross: Hlasování pořadové číslo 237 jsem zahájil. Kdo je pro, ať stiskne tlačítko a zdvihne ruku. Kdo je proti?

Návrh byl přijat. Z přítomných 188 pro 96, proti 90. Prosím o další návrh.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Tím jsou vyčerpány všechny pozměňovací návrhy.

 

Místopředseda PSP Stanislav Gross: Pane zpravodaji, bod A14 se stal nehlasovatelný přijetím některého jiného návrhu?

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: A14 je návrhem, který v sobě zahrnuje návrh G1 a G2. Pokud nebyl přijat G1, považuji to za výsledek hlasování o návrhu A14, protože podstata je stejná.

 

Místopředseda PSP Stanislav Gross: Děkuji za vysvětlení. O všech pozměňovacích návrzích bylo hlasováno, žádné námitky nevidím.

Přednesu závěrečný návrh usnesení:

"Poslanecká sněmovna vyslovuje souhlas s vládním návrhem zákona, kterým se mění zákon ČNR č. 588/92 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů, podle sněmovního tisku 337, ve znění schválených pozměňovacích návrhů."

 

Kdo je pro tento návrh, ať se v hlasování pořadové číslo 238 vysloví tím, že zvedne ruku a stiskne tlačítko. Kdo je proti?

Návrh byl přijat, z přítomných 188 hlasovalo 118 pro, 65 proti.

 

Blahopřeji ministru financí, děkuji zpravodaji a končím projednávání bodu 73.

 

Kolegyně a kolegové, jelikož se blíží devatenáctá hodina, přerušuji jednání schůze Poslanecké sněmovny do zítřejšího dne v 9.00 hodin. Na zítřek na devátou hodinu jsme si stanovili, že jako první budeme projednávat bod 13, kterým je "Vládní návrh zákona o spotřební dani, druhé čtení".

Přeji vám příjemnou noc a zítra na shledanou.

 

(Jednání bylo přerušeno v 18.53 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP