Semináře
Kvalita potravin a zdraví spotřebitelů – II. (30. dubna 2019)

Seminář pořádaný pod záštitou prof. V. Adamkové, předsedkyně VZ a Ing. J. Faltýnka, předsedy ZEV, v úterý 30. 4. 2019 od 10.30 h v budově PSP, Malostranské nám. 7/19, místnost č. 48/Konírna.

Pozvánka

Kvalita potravin a zdraví spotřebitelů – II. (30. dubna 2019) (Dokument PDF, 530 KB) 

Dokumenty a prezentace

Mgr. Gottvaldova_vyziva ve verejnem zdravi.pdf (Dokument PDF, 1 MB) 
Mgr. Kalman_vice ovoce a zeleniny.pdf (Dokument PDF, 5 MB) 
RNDr. Hrabcova_kvalita potravin a zdravi spotrebitelu.pdf (Dokument PDF, 2 MB) 
Ruprich_skolni obedy.pdf (Dokument PDF, 2 MB) 
prof. Adamkova_rozdil stravovacich zvyklosti mladych v EU.pdf (Dokument PDF, 748 KB) 

MP3

1001.MP3 (Dokument, 123 MB) 

Foto

20190430_104023 (2).jpg (Dokument, 888 KB) 20190430_104035.jpg (Dokument, 2 MB) IMG-20190430-WA0034 (2).jpg (Dokument, 259 KB) IMG-20190430-WA0043.jpg (Dokument, 205 KB) IMG_20190430_103539.jpg (Dokument, 2 MB) IMG_20190430_103605.jpg (Dokument, 2 MB)



ISP (příhlásit)