Semináře
Kvalita potravin a zdraví spotřebitelů (28. března 2018)

Seminář konaný pod záštitou předsedkyně VZ prof. MUDr. V. Adámkové a předsedy ZEV ing. J. Faltýnka ve středu 28. 3. 2018 od 12.00 h v budově PSP, Sněmovní 4, místnost č. 108/sál Státních aktů.

Pozvánka

Kvalita potravin a zdraví spotřebitelů (28. března 2018) (Dokument PDF, 375 KB) 

Dokumenty a prezentace

Mgr. Kalman__pohyb a vyziva_2018.pptx (Dokument, 7 MB) 
Mudr. Sediva_kvalita potravin a zdravi spotrebitelu.ppt (Dokument, 21 MB) 
RNDr. Hrabcova_jak muze potravinarsky prumysl prispet.pptx (Dokument, 6 MB) 
doc Rajchl_vliv reformulaci na kvalitu potravin.pptx (Dokument, 1 MB) 
prof. Adamkova_vyzivova doporuceni a realita praxe.ppt (Dokument, 1 MB) 

MP3

Kvalita potravin.MP3 (Dokument, 58 MB) 

Foto

IMG_20180328_121323.jpg (Dokument, 3 MB) IMG_20180328_131636.jpg (Dokument, 2 MB) IMG_9157 (2).JPG (Dokument, 655 KB) IMG_9157.JPG (Dokument, 1 MB) IMG_9159.JPG (Dokument, 1 MB) IMG_9163.JPG (Dokument, 2 MB) IMG_9164.JPG (Dokument, 1 MB) IMG_9169.JPG (Dokument, 1 MB) IMG_9177.JPG (Dokument, 2 MB) IMG_9187.JPG (Dokument, 1 MB) IMG_9196.JPG (Dokument, 966 KB)



ISP (příhlásit)