Semináře
Kvalita potravin a zdraví spotřebitelů (28. března 2018)
Seminář konaný pod záštitou předsedkyně VZ prof. MUDr. V. Adámkové a předsedy ZEV ing. J. Faltýnka ve středu 28. 3. 2018 od 12.00 h v budově PSP, Sněmovní 4, místnost č. 108/sál Státních aktů.
Pozvánka
Kvalita potravin a zdraví spotřebitelů (28. března 2018) (Dokument PDF, 375 KB) |
Dokumenty a prezentace
Mgr. Kalman__pohyb a vyziva_2018.pptx (Dokument, 7 MB) |
Mudr. Sediva_kvalita potravin a zdravi spotrebitelu.ppt (Dokument, 21 MB) |
RNDr. Hrabcova_jak muze potravinarsky prumysl prispet.pptx (Dokument, 6 MB) |
doc Rajchl_vliv reformulaci na kvalitu potravin.pptx (Dokument, 1 MB) |
prof. Adamkova_vyzivova doporuceni a realita praxe.ppt (Dokument, 1 MB) |
MP3
Kvalita potravin.MP3 (Dokument, 58 MB) |
Foto










