(10.30 hodin)
(pokračuje Filip)

hlasování číslo 226 bychom rozhodli o tom, že Poslanecká sněmovna na návrh pana poslance Víta Kaňkovského nesouhlasí s odpovědí místopředsedy vlády, ministra průmyslu a obchodu a ministra dopravy Karla Havlíčka na jeho interpelaci pod tiskem 1075. Máme dostatečný počet přihlášených poslanců.

O návrhu Víta Kaňkovského rozhodneme v hlasování číslo 226, které jsem zahájil, a ptám se, kdo je pro odmítnutí odpovědi místopředsedy vlády? Kdo je proti? Děkuji vám.

Hlasování číslo 226, přítomno 69, pro odmítnutí 24, proti 31 poslanců. Návrh nebyl přijat. I projednávání této interpelace bylo ukončeno.

 

Tím jsme skončili projednávání písemných interpelací a můžeme ukončit bod 486 až do přespříštího čtvrtka, kdy se bude pokračovat. A já bych požádal předsedy nebo místopředsedy klubů, protože samozřejmě můžeme pokračovat ihned po skončení podle příslušného usnesení Poslanecké sněmovny, ale taková dohoda v úterý nebyla. Připomínám, na grémiu jsme takovou dohodu neuzavřeli, čili pokud nebudu mít pokyn, že pokračujeme, od předsedů a místopředsedů klubů, tak přeruším jednání do 11 hodin. Ano? Nevidím nesouhlas, takže přerušuji projednávání schůze do 11 hodin. Budeme se zabývat pevně zařazenými body a máme i čas pro případné změny pořadu schůze.

 

(Jednání přerušeno v 10.31 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP