(19.40 hodin)

 

Místopředseda PSP Jiří Oliva: Děkuji. Takže mohu ukončit všeobecnou rozpravu - kterou nám pan ministr otevřel. Přejete si, pane ministře a pane zpravodaji, závěrečná slova? Ne. Proto můžeme přistoupit k podrobné rozpravě. Hlásí se někdo do podrobné rozpravy? Nehlásí se nikdo do podrobné rozpravy, končím podrobnou rozpravu. Předpokládám, že ani teď nechtějí pan ministr a zpravodaj závěrečná slova, proto můžeme přikročit k návrhu usnesení.

 

Kdo souhlasí s návrhem usnesení, tak jak jej přednesl pan zpravodaj zemědělského výboru pan poslanec Skopal? Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí s tímto návrhem usnesení? Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 310, přihlášeno 152, pro 134, proti 5. Konstatuji, že návrh usnesení byl schválen. Tím končím projednávání tohoto bodu.

 

Přistoupíme k projednávání dalšího bodu a to je bod s pořadovým číslem 166... Pan kolega Šincl žádá o vystoupení. Prosím, pane poslanče.

 

Poslanec Ladislav Šincl: Já jenom tady vklouznu na chviličku. Já jenom pro stenozáznam - u hlasování 298 jsem se zdržel, na hlasovací sjetině mám ano. Nezpochybňuji hlasování, je to pouze pro stenozáznam. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Jiří Oliva: Ano, takže to je informace pro stenozáznam. A přistoupíme k projednání bodu s pořadovým číslem

 

166.
Návrh na potvrzení předsedů výborů Poslanecké sněmovny

Podle § 50 odst. 1 písm. t) našeho jednacího řádu potvrzuje předsedy výboru v jejich funkci Poslanecká sněmovna. Chci vás informovat, že na schůzích tří výborů byli nově zvoleni předsedové, a to následovně: předsedou výboru pro bezpečnost byl zvolen poslanec Zdeněk Bezecný, předsedou výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj byl zvolen poslanec Václav Horáček a předsedou ústavněprávního výboru byl zvolen poslanec Stanislav Polčák.

Zahajuji k tomuto bodu rozpravu. Hlásí se někdo do rozpravy? Nehlásí, rozpravu končím.

Přistoupíme k hlasování. Doporučuji hlasovat o potvrzení každého předsedy zvlášť. Není k tomuto způsobu námitek? Žádnou námitku nevidím.

 

Takže první hlasování bude o potvrzení předsedy výboru pro bezpečnost, kterým je nově zvolený pan poslanec Zdeněk Bezecný.

Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí s tímto návrhem? Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 311, přihlášeno 153, pro 144, proti nikdo. Potvrdili jsme pana poslance Bezecného jako předsedu výboru pro bezpečnost. (Potlesk.)

 

Další hlasování bude potvrzení pana poslance Horáčka jako předsedy výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj.

Kdo souhlasí s tímto návrhem? Zahajuji hlasování. Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 312, přihlášeno 151, pro 140, proti nikdo. Pana Václava Horáčka jsme potvrdili jako předsedu výboru. (Potlesk.)

 

Poslední hlasování je o potvrzení pana poslance Polčáka jako předsedy ústavněprávního výboru.

Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí s tímto návrhem? Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 313, přihlášeno 151, pro 128, proti 1. Konstatuji, že jsme pana Stanislava Polčáka potvrdili ve funkci předsedy ústavně právního výboru. (Potlesk.)

 

Mohu konstatovat, že jsme všechny předsedy tří výborů potvrdili a byli nově zvoleni. Tím končím projednávání tohoto bodu.

Vážení kolegové, na základě dohody poslaneckých klubů byl toto poslední bod dnešní schůze. Abychom mohli schůzi ukončit, musíme hlasovat o vyřazení zbývajících neprojednaných bodů.

Dávám hlasovat o návrhu. Kdo souhlasí s vyřazením dalších neprojednaných bodů této schůze? Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí s tímto návrhem? Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 314, přihlášeno 149, pro 120, proti 9. Konstatuji, že jsme tento návrh schválili.

 

Vážené kolegyně, vážení kolegové, dovolte mi, abych ukončil jednání 49. schůze a popřál vám s poděkováním za spolupráci v celém končícím roce, abych vám za ni poděkoval a popřál vám pěkné svátky a mnoho zdraví celý příští rok.

 

(Schůze skončila v 19.46 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP